Skip to content
Teylerspark
Teylerspark 1
Teylerspark 2
Teylerspark 3
Teylerspark 4
previous arrow
next arrow

Teylerspark

TEYLERSPARK

In het hart van Nieuwveen ontvouwt zich het veelbelovende Teylerspark, waar 61 nieuwbouwwoningen verrijzen als een warm welkom voor starters en jonge gezinnen. Hier, waar groen, duurzaamheid en centrale ligging samenkomen, worden 61 woningen gebouwd, elk ontworpen voor de levenstijl die bij jouw situatie past. Rijwoningen, kwadrantwoningen, rug-aan-rugwoningen, tiny houses en appartementen vormen een palet aan woningtypen. Voor starters is het een kans op hun eigen stek, terwijl jonge gezinnen ruimte en gezelligheid omarmen. Teylerspark belooft niet alleen een nieuw thuis, maar ook een bloeiende parkbuurt waar iedereen zijn eigen unieke plek in het verhaal van het moderne wonen vindt. Welkom in de toekomst van Teylerspark!”

HET GEBIED

Het project Teylerspark ligt in het dorp Nieuwveen. Nieuwveen grenst in het noorden aan de rivier de Amstel en ligt naast de Langeraarse Plassen en het dorp Langeraar. Midden in het Groene Hart met Amstelveen, Alphen aan de Rijn en Amsterdam binnen handbereik. Een fijne plek, waar je in jouw dynamische leven tot rust kunt komen en kunt genieten van het buitenleven!

Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

Projectbrochure

Teylerspark

te Nieuwveen

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white